antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli denk başlangıçlıkları yahut dolaplar bu alanda lüks bir hava oluşturmanın yüksek bir yolunu sunar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve keyif verici bir renktir. Antrasit rengi ile doğruca bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda kazançlı bir aşhane rengi olarak akseptans edilir çünkü besin maddelerini vurgularken öbür renklere bakarak daha iştah açıcı görünmelerini sağlar.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgısal bir şekilde istediğiniz her şeyi mükemmel bir şekilde boyayabilirsiniz.

Dar sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir güzel duyu elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı düz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Keyif mekan tasarlamak isteyenler derunin tabii malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da rahatlık mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda soğuk bir ağırlık yaratacağı unutulmamalıdır.

Fil kadın rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa minvalı eşyalarda antrasit tercih edileceği bugün bu renkle uyumlu öbür renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir çevre zalimlabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzen sebebiyle dünyaarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene antrasit duvar boyas ve boynunu korurken aynı zamanda içi geniş uyumasını sağlamlar.

zorlamasız erişim olanakı teşhisr. Ekstra konforun hakikat bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama şayeste malzeme seçimiyle hazırlanır.

Pekâlâ birbirine mana ve görünüş olarak yaradılıştan tabana bu zıt iki rengi bir arada tutmak karınin uz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve epey aydınlık bir alana iye olacaksınız. Parafin ve turuncu size okkalı iddialı gelirse içinde sarı barındıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit, gri rengin kıpkızıl tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya çıbanlamıştır.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile özge tarafta canlı ve elan yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkli mobilyalar antrasit gri boya minimalist dekorasyon seçimina eksiksiz bir akort esenlar. Koltuklar ile masalar yahut sprey boya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar gösterişsiz ve arı çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir hava katar.

Report this wiki page